ליאור

ביטול חוזה קניית דירה קבוצת רכישה ...

שלום לפניי 9 חודשים בערך רכשתי דירה במחיר 250 אלף באזור הצפון דרך קבוצת רכישה ,,, לאמור מה שקורה היום אני חושש מאוד לחלק מכספי זה מה שיש לי וחושש לאבד זאת ... החברה בה רכשתי לפי בדיקתי בסדר אין אף חשש לבנתים ,,, שאלתי האם אני יכול לבטל את החוזה הזה ? ובמה זה כרוך? לבנתיים שולם חצי סכום הדירה דירת חדר אשמח לעזרה בענין תודה רבה :)

עו"ד יגאל מירון

הוראות החוזה הן שקובעות את זכויותיך ואת חובותייך. נדרש לך יעוץ נקודתי פרטני. אני ממליץ שתפנה לקבלת יעוץ משפטי. יגאל מירון, עו"ד