שולי

רכישת דירה מכונס נכסים

שלום, אנו מבקשים לרכוש דירה מכונס, לפי דו"ח שמאי: הדירה רשומה בחברה משכנת שבמכתבה צוין: קיימת משכנתא מדרגה ראשונה על הנכס ללא הגבלה בסכום לטובת בנק איקס. בנוסף בספרי החברה רשומה התחייבות לרישום משכנתא לטובת בנק זד ע"ס 200,000 ש"ח. ביום 4.2014 התקבל צו עיקול מקרקעין על הדירה לטובת___. ביום 1.206 התקבל צו ירושה טרם הועברו הזכויות בדירה ליורשים בספרי החברה. ב-2.2016 התקבל צו עיקול על זכויות אחד היורשים. האם יש השפעה לנ"ל עלינו ברגע שאנו רוכשים את הנכס? עיקול...משכנתא... נשמח לתשובה בהקדם האפשרי.תודה.

עו"ד יגאל מירון

ההסכם הוא שקובע. כונס הנכסים מתחייב (מן הסתם) להעביר אליכם את הדירה כשהיא נקיה מכל שיעבוד. כך יהיה.