גילה פינטו

שאלה דחופה בקשר לטענת חריגת בנייה

שלום רב בניתי את ביתי במושב לפני כ - 14 שנה. הכל נבנה עם היתרי בנייה, אישורים וכדומה. הוועדה המקומית בה ביצעתי את כל הפעולות נסגרה והועברה למקום אחר. השבוע הוזמנתי למועצה המקומית בטענה שהם ערכו מפות מדידה חדשות לפני חצי שנה ולפיהן יש לי חריגה מאחורי הבית של כחצי מטר. הצגתי בפניהם את המפות שניתנו לו דאז אולם לטענתם המפה החדשה קובעת. מה לעשות כל העניין הזה נראה לי מאוד תמוה. מבקשת עזרה וייעוץ. תודה.

עו"ד יגאל מירון

מובן ששינוי גבולות חלקה בדיעבד אינו יכול ל'ייצר' עבירת בניה, ביחס למה שנבנה בהיתר. אני מציע לפנות אל עוה"ד של המועצה קודם לפניה להליכים משפטיים.