אחמד

עשיתי הערת אזהרה . על סמך תוקף פסק דין להסכם פשרה

לאחר שנה וחצי לא היה התנגדות להערת אזהרה . האם אני יכול להמשיך בהליך טאבו על סמך תוקף פסק דין להסכם פשרה לפיו אני בעל זכות ל 700 מטר מחלקת אדמה של המשיב ובלי טובות מהמשיב

עו"ד יגאל מירון

ניתן להגיע לרישום בפנקסי המקרקעין גם ללא הצד השני בהליך המשפטי. על מנת לעשות זאת יש לפנות לבית המשפט בבקשה להורות לרשם המקרקעין מה לרשום וכיצד. לרוב, נעשה שימוש ב'פסיקתא' לצורך זה. להסר ספק - פסק דין שנתן תוקף להסכמת הצדדים הוא פסק דין לכל עניין ודבר.