א

האם יש להיות מיוצגים ע"י עו"ד בבירור תלונה אצל המפקח על הבניינים המשותפים

שמעתי כי בירור תלונה על כך ששיפוץ לקוי שעשיתי בדירתי ואשר מסב נזק לדירה מחתחתיי שהוגשה כנגדי, צריכה להתברר אצל המפקח על הבניינים המשותפים באמצעות המתלונן והנילון עצמם וללא ייצוג עו"ד- כי זה אסור בסוג זה של תלונות. האם זה נכון האם בסוג תלונה כזה אין להיות מיוצוגים באמצעות עו"ד?

עו"ד יגאל מירון

ראשית - תוארו של האיש הוא "מפקח על רישום המקרקעין". לשאלתך - ההליך המשפטי בפני המפקח אינו מחייב ייצוג משפטי. מאידך - ייצוג משפטי בהליך הוא מותר.