נאפזה מחאג'נה

גג 220 סמ לחניה על גבול השכן

הגשתי בקשה מסודרת לבניית בית לועדת התכנון והבניה, אבל עדיין אין אישור סופי , ומתוכננת חניה עם גג נמוך 220 ס"מ על גבול השכנים השכן מתנגד להקמת גג לחניה. נטם זה חוקי ?

עו"ד יגאל מירון

השאלה אינה ברורה; אם אתה שואל האם זה חוקי להתנגד לבקשה לבניה - אזי התשובה היא בודאי. מותר לכל להתנגד לבקשה כזו. אם השאלה וגעת לחוקיות הבניה אזי איני יכול להשיב עליה, שהרי אני נשאל במילים אחרות: האם הבניה המבוקשת תואמת את הוראות תקנון התב"ע... זו השאלה שהועדה תענה עליה.