נזק לדירה הפרטית שלי מהצנרת הראשית בבנין עמידר
בסוף ינואר השנה הייתה הצפה בדירתי הפרטית ברחוב שמעוני 29 ברמת אביב, כתוצאה מסתימה קשה בצנרת הראשית של הבנין של עמידר, שרוב הדירות הן בבעלות עמידר,כתוצאה מהסחבת של חברת עמידר, ושחברת עמידר לכאורה תקח אחריות ותטפל בצנרת של הבנין, ולבסוף ולא טיפלה, ואף לא הודיעה שלא תטפל ורק לאחר שלושה שבועות שלא נתנה תשובה ורק טיל טלה אותי מבלי לאפשר לי לטפל בדירתי,נאלצתי לבסוף להזמין ביובית לאחר החשש שמהטיפול בצנרת הראשית הרעועה יגרם עוד נזק לצנרת ובנוסף יאשימו אותי גם בגרימת נזק לבניין, ולכן רק לאחר שלושה שבועות הזמנתי ביובית כוון שהייתי חייבת לבחור אם להציל את דירתי או לחשוש לנזק מנזק לביניין, ולבסוף לקחתי את הסיכון בלית ברירה, אך הדיירים שהיו בדירה נאלצו לעזוב את הדירה עקב ההצפה הקשה בדירתי, ולכן הגישו נגדי תביעה על 20000שח בתביעות קטנות, למרות שידעו שעמידר גרמה לדחייה בטיפול בדירה, זה לא ממש עיניין אותם ובכל זאת האשימו אותי.הבעיה הייתה בצנרת הראשית של הבנין! זה כתוב בחשבוניות של שלושה אינסטלטורים שונים כולל זה של עמידר וכולל אינסטלטור מחברת הביטוח של דירתי שהעידו וכתבו בחשבונית כי ההצפה נובעת מסתימה בצנרת הראשית, רק לאחר כשלושה שבועות שבה דירתי מוצפת, ושלכאורה חברת עמידר אמרה שתטפל בסתימה לבסוף אף לא הודיעה לי שלא תקח אחריות, וגרמה לי נזק על הנזק כוון שבגלל ההחמקיות והגישה השקרנית של חברת עמידר ההצפה לא טופלה אלה רק לאחר שלושה שבועות! שהזמנתי ביובית בלית ברירה. רק אציין שכל זאת ארע בזמן שאימי הייתה במצב קשה בבית חולים, ולמרות כל ניסיונותי והתכתבויות עם בכירים בחברת עמידר, לא עזר לי דבר. אחרי שהיה מהנדס מטעמה של חברת עמידר וחברת עמידר הודתה שהבעיה בצנרת הראשית של הבנין, למרות זאת, חברת עמידר התנערה מאחריות! וטענה כי האחריות היא של ועד הבית! ועד הבית של דיור ציבורי שגובה 10שח לחודש מדייר ,זה לא בדיוק ועד בית אמיתי, שיכול היה לקחת אחריות לטפל בצנרת הבנין, חברת עמידר יודעת להחליף כובעים פעם היא בעלת הבית ופעם היא לא כשנוח לה,ודורשת מבעלי הדירות הפרטיים להשתתף בהוצאות השיפוצים או תיקונים שהיא מחליטה על דעת עצמה לעשות מבלי לשתף את בעלי הדירות, ופשוט שולחת לכולנו חיובים, שהחלטנו כולנו לא לשלם! כפי שהיא לא עומדת בהתחייבות שלה כלפינו, תודה לתשובתך, רויטל
ומה השאלה?
שאלות נפוצות:
אלי כוכבי
עודד בן חיים