אישור עירייה להעברה בטאבו
העירייה מתנה אישור לטאבו. בכך שנפסיק שימוש חורג, המוכר התחייב להביא אישור לטאבו. ללא התניה , הוא זה שעשה את השימוש החורג ואני כקונה ממשיך להשכיר ( אני שבוי בחוזה השכירות שהוא עשה ואני קניתי עם השוכר). המוכר קיבל קנס בבית משפט לעניינים מקומיים ושילם את הקנס העירייה שמה הערת אזהרה בטאבו השאלה אם פס״ד שמחייב את העיירה למסור אישור להעברת הנכס בטאבו ולהשאיר את ההערה על הקונה (למשל כמו הערה של בנק או כל ההערה של העירייה הפקעות וכו׳ אודה לדעתך
ראשית - לא ניתן לראות בך שבוי של פעולות המוכר. מן הסתם בדקת והבנת מה אתה קונה ולקחת על עצמך את המשמעויות הנלוות של הרכישה, הרי את הרכישה לא עשית תחת איומי אקדח. יש עיריות שיסכימו לפתרונות יצירתיים. המחלקה המשפטית היא המען.
שלום, המון תודה על העזרה והמענה המהיר, יש לי עוד שאלה האם כאשר יש לי חנייה בטאבו היא מוגבלת לרכב אחד או שיש לי אפשרות להכניס 2 רכבים?
החניה אינה מוגבלת אלא בשטח החניה, כפי שמופיע בתשריט רישום הבית המשותף. תוכל להחנות כמה רכבים שרק תוכל להכניס לתוך השטח שבבעלותך. אם השטח מספיג גדול לאוטובוס, תוכל להחנות בו אוטובוס או שתי מכוניות או 4 סמארט או 12 קטנועים....
שאלות נפוצות:
אלי כוכבי
עודד בן חיים