בלה

מילוי טופס שטר מכר בהעברת דירה בגירושין

שלום, אימי במסגרת הסכם גירושין לפני למעלה מ 20 שנה. קיבלה את הדירה 50% על שמה ו-50% על שם 3 הילדים. אנו הילדים רוצים להעביר הכל על שמה. בשטרי המכר כיצד יש למלא? מי מוגדר כמוכר? הילדים? והקונה? האמא? וכן מה החלק בנכס של האמא? ושל כל אחד משלושת הילדים? תודה

עו"ד יגאל מירון

התייחסות עוה"ד יגאל מירון לעניין מילוי פרטים בשטר מכר: המוכרים הם כל הילדים, הקונה היא האמא. חלקו של המוכר במקרקעין הוא 1/2 (לפי הנתונים שמסרת). החלקים המועברים הם 1/2, עודף לאחר המכר 0.