איריס

נזקי רטיבות מהשכן בדירה הצמודה

שלום, אני בעיצומו של תהליך שיפוץ הכולל הרמת רצפות בכל הבית והחלפת אינסטלציה בעקבות רטיבות כוללת. חברת הביטוח שלי טענה שהבעיה מאיטום במקלחת. אצל השכן הצמוד שלי יש בעיה דומה, המומחים ששלחה חברת הביטוח שלו לא מצאו את מקור הבעיה. עכשיו שהרמנו את הריצוף ראינו בקיר המשותף כי כנראה מים ממנו עוברים אלי. הוא מוכן לתקן אך מחברת הביטוח שלו לא מוצאים את הבעיה. מה עושים ואיך ממשיכים מכאן? מיותר לציין שלא אוכל להתקין רצפות כל עוד הבעיה קיימת

עו"ד יגאל מירון

התייחסות עוה"ד יגאל מירון לעניין בעיית רטיבות: יש להפגיש את אנשייך עם אנשיו. עניין של תקשורת. בהיעדר שיתוף פעולה יש להציע לשכן לבצע את התיקון על חשבונכם ואח"כ לטפל בגבייה מהביטוח שלו. במקרה כזה יש להתריע על הכוונה בפני הביטוח שלו ולתעד את כל ההליך באופן שניתן יהיה לשכנע שופט שאכן מקור הנזילה בזכן ואכן חברת הביטוח שלו טעתה...