פרידה

זירוז טיפול בבקשה לתיקון שומה

הוגשה בקשה לתיקון שומה שעל פיה המס לתשלום הינו 0. למרות שהליכי הגביה אמורים להיות מעוכבים עד לטיפול בבקשה, ננקטים הליכי גביה ובינתיים אין טיפול בבקשה (כבר 5 חודשים). פניות בטלפון, במייל, במפ"ל וכו' - לא נענות כלל (מסמ"ק ירושלים). מה אפשר לעשות? יש דרך חוץ מלגשת לשם?

ד"ר איריס טרומן, עו"ד

מענה לעניין זירוז טיפול בבקשה לתיקון שומה דרך המלך היא לברר מי האדם המטפל בשומה שלך ולנסות להגיע אליו טלפונית. אפשרות אחרת היא לפנות לעו"ד על מנת שיפעל לזירוז השומה.