יוסף כלפון

איך אני יכול לפעול בשטח חקלאי שעוד לא נעשתה בו החלוקה והמועצה של מסגרת בתיה מחייבת אותנו כפול בגלל שמישהו מעבד את השטח

הבעיה שמישהו פלש לכול השטח והקים שמה חממה ואני אחד מתוך 30 איש שקנו חלק מהגוש הזה השאלה שלי איך אני יכול לדעת מי זה וגם פרטים עליו ואיך זה שתאגיד המיים מספיק לו שעון או אפילו מיים...כמו כן נודע ליעכשיו שמזה כמה שנים קיימת החממה.בתודה מראש .0545589755

ד"ר איריס טרומן, עו"ד

פלישה לשטח פרטי יוסף שלום, הסוגיה מורכבת אולם ראשית צריך לטפל בפולש מבחינה משפטית. נשמח לסייע 054-5795890 ד"ר איריס טרומן ,עו"ד