יוגב

השכן מלמעלה נוהג להשליך זבל אל גינתי הפרטית

שלום לכולם, אז ככה, אני מתגורר בבניין קומות משותף. יש לי גינה פרטית. במשך שנים סבלתי מזה ששכניי שמעליי נהגו להשליך זבל מחלונותיהם אל גינתי. פניות מרובות לא עזרו. בלית ברירה, נאלצתי לתקין מצלמות אבטחה בעלות אישית של אלפי שקלים. מאז הופעתן של המצלמות המצב השתנה באופן דרסטי. רובם של השכנים הורתעו והפסיקו את התנהגותם הקלוקלת. אך שכן אחד עדיין מתעקש להמשיך בשלו. במהלך החודשים האחרונים, הצטברו אצלי סרטוני מעקב רבים המתעדים אותו בשעת מעשה. דירתו של אותו שכן בעייתי נמצאת בבעלותה של חברת עמידר. דירתי שלי הינה פרטית(בבעלותי). שאלתי היא, האם ישנה אפשרות להתלונן על הנושא לעמידר ולדרוש מהם לטפל במטרד? אחרי הכל, עם שפע הראיות שצברתי, לי אני יכול לתבוע את חברת עמידר יחד עם אותו השכן. תודה מראש :)

ד"ר איריס טרומן, עו"ד

לשאלתך האם ניתן לתבוע שכן על הטרדה אכן ניתן לתבוע שכן בגין "מטרד ליחיד" בבית המשפט מאחר ונראה כי התנהלות זו אכן גורמת לך נזקים ועוגמת נפש. באפשרותך לתבוע את השכן ולא את חברת עמידר. נשמח לסייע 054-5795890