משפטי– זאפ
משפטיפורומיםמקרקעיןמדד תשומות הבנייה -רכישת דירה

מנהלי הפורום

עו"ד אירן סיבוני

עו"ד אירן סיבוני

עו"ד אירן סיבוני מספקת מגוון שירותים משפטיים בתחומים של דיני מקרקעין , חוזים, דיני משפחה וירושה ושירותי נוטריון כבר למעלה משני עשורים.

קביעת פגישה
0554318369
חזרה לפורום

מדד תשומות הבנייה -רכישת דירה

חיי
חיים

במסגרת הסכם מכר מחיר למשתכן קניתי דירה מקבלן כשבחוזה אני מחוייב לתשלום לפי לוח מדד צומות הבנייה. כשלושה חודשים לערך מחתימת החוזה ייצא הקבלן בהודעת סמס לכל הזוכים שרכשו דירה בפרוייקט לפייה מי שיקדים וישלם עד תאריך 31/12 לא יישא הצמדות מדד אשר תוכננו עד המסירה וחישוב המדד יהיה עד יום התשלום בפועל כיוון שהקדמתי תשלום גדול ליפני הוצאת הודעתו של הקבלן כמובן בהסכמתו ובסיכום שהתשלום יישא מדד עד המסירה והוא מאפשר לי להקדים בכדי להקל בנושא קבלת המשכנתא שבאותה עת הריבית עדיין נמוכה יחסית עם קבלת סמס מהקבלן לכלל הרוכשים על "הטבת ויתור על מדד" למי שיקדים תשלום עד 31/12 מיד פניתי במייל לנציגת החברה ושאלתי מה לגבי תשלום שכבר הקדמתי לפני שפרסמו את "ההטבה" שאלתי את נציגת החברה האם תשלום ספציפי שהקדמתי גם נכלל ב"הטבה" ולא יישא מדד עד גמר הבנייה לתשובה שקיבלתי במייל נאמר לי שכן זה כולל גם תשלומים שהוקדמו ליפני הוצאת ההודעה לא ימשיכו לשאת מדד כעת מתברר שהקבלן חוזר בו מהודעת הנציגה ואומר שתוקף ההטבה הינו מרגע פרסומה ועד לתאריך שצויין האם יש לי איזה סעד משפטי בנושא?