יניב

זמן משוער להכנת כתב תביעה

שלום רב, הגשנו לעורך דין את כל החומר שהתבקשנו להכנת כתב התביעה. את החומר האחרון הגשנו לו לפני חודשיים. מאז הוא עובד על זה כמובן בין שאר התיקים שבניהולו. ההתקשרות בינינו מאז היא שאני מדי פעם שואל אותו איך ההתקדמות, הוא הכין טיוטה של כתב תביעה וצירף אותי לכמה התכתבויות במייל עם המהנדס שעשה לנו בדק בית. שאלתי היא האם זה זמן סביר להכנת תיק מסוג זה? כמה זמן זה אמור לקחת? ששאלתי אותו הוא לא יכל לתת לי צפי זמן. תודה רבה על העזרה.

עו"ד ונוטריון גולן גדליה

שלום רב, מאחר והכנת כתב התביעה תלויה גם בחוו"ד הנדסית הרי שיש להמתין לקבלת חוו"ד סופית ואח"כ ניתן לצפות להכנת טיוטה ראשונה לכתב התביעה תוך 30 ימי עבודה. אגב, ככל שדובר בכתב תביעה מורכב הרי שמשך הזמן יתארך בהתאם. אשמח לעזור, עו"ד ונוטריון גולן גדליה, מנהל הפורום טל': 03-5444460