מורן

תיקון גדר מפרידה בין בתים שכנים

לאחרונה, בשל הסופות שהתחוללו בחוץ, התמוטטה גדר ה-PVC המפרידה בין הבתים שלי ושל שכני. מבדיקה שעשיתי עם בעלי מקצוע, עלה שעלות התיקון 6000 ש״ח. דיברתי עם בעל הבית השכן והוא טוען בתוקף שאין הוא מתכוון לשלם על תיקון הנזק. האם יש חוק המחייב את שני בעלי הנכסים לשאת בנטל? תודה רבה.

עו"ד ונוטריון גולן גדליה

שלום רב, ניתן לשלוח מכתב התראה לשכן בצירוף הצעת מחיר לתיקון הגדר ובמידה ולא ישתף פעולה ניתן להגיש כתב תביעה בבית משפט לתביעות קטנות שנמצא בסמוך למקום מגוריך. אשמח לעזור, עו"ד ונוטריון גולן גדליה, מנהל הפורום טל': 03-5444460