רעות

סרוב הדיירים לשלם לאיטום הגג

אני דיירת בקומה הרביעית בבניין משותף סובלת מרטיבות 10שנים. הדיירים מסרבים לשלם עבןר איטום הגג. שאלתי : מה עדיף דרך המפקח על הבתים המשותפים או להגיש תביעה בבית המשפט לתביעות קטנות ? תודה רעות

עו"ד ונוטריון גולן גדליה

שלום רב, יש להגיש כתב תביעה בבית משפט השלום הסמוך למקום מגורייך ולעתור למתן צו עשה כנגד נציגות הבית המשותף על מנת שיבצע האיטום בגג כדבעי וכן לעתור לפיצוי כספי בגין המטרדים של הרטיבות שלא אפשרו לך לעשות שימוש סביר מדירת המגורים + תיקון מוקדי הרטיבות בבית. אשמח לעזור, עו"ד ונוטריון גולן גדליה, מנהל הפורום טל': 03-5444460