יוני גביש

הפקעת שטח על ידי העיריה

ברשות סבא שלי היתה חנות קטנה בעיר. כשהוא נפטר העיריה הרסה את החנית ושתלה שם עצי זית וסימנה את השטח כשטח ציבורי. החנות היתה שם במשך עשרות שנים. סבא שלי נפטר לפני כעשר שנים. אין לי מסמכים המעידים על הבעלות שלו על החנות או על השטח. אין מסמכים על התעודת זהות שלו בעיריה, במינהל או בטאבו בנוגע לבעלותו על השטח הזה והחנות. מה ניתן לעשות אם בכלל?

עו"ד ונוטריון גולן גדליה

שלום רב, ניתן להיעזר בחוקר פרטי על מנת שיחקור ויבדוק הבעלות של הסבא ז"ל. ללא מסמכים מתאימים יהיה קושי רב לברר זכאותכם כיורשים. בהצלחה, עו"ד ונוטריון גולן גדליה, מנהל הפורום טל': 03-5444460