עליזה

פרוק שותפות דירת ירושה

אנחנו חמישה אחים ובניהם יש לי אח חולה נפש שהאחים האחרים מרחמים עליו ונתנו לו לגור עד סוף חייו בדירת ירושה של ההורים שניפטרו לא שאלו אותי לדעתי והציבו לי עובדה מה ואך לעשות עלמנת להוציאו מהבית ולקבל את חלקי בדירה

עו"ד ונוטריון גולן גדליה

שלום רב, במידה ואתה אחד מהיורשים אתה זכאי לבקש לפרק השיתוף במקרקעין/ בדירה. בהתאם לבקשתך האחים יהיו חייבים לפרק השיתוף במקרקעין (למכור את הדירה) ולהתחלק באופן שווה בתמורה שתתקבל. כמו כן, ניתן לבקש מהאחים דמי שימוש ראויים בגין התקופה שהדירה הייתה בחזקתו של האח החסוי וכן תשלום עבור ההוצאות השוטפות עבור התקופה כגון ארנונה. אשמח לעזור, עו"ד ונוטריון גולן גדליה, מנהל הפורום טל': 03-5444460