אריה זזון

חומה משותפת במגרש. שיש וויכוח לגבי מתי צריך להשתתף בתשלום עליה.

המגרש שלי ריק והשכן בנה חומה משותפת ורוצה תשלום עליה. אני לא בניתי עדיין והמגרש ריק ללא שימוש עדיין. האם אני צריך להשתתף בתשלום מעכשיו או רק ברגע שהמגרש בשימוש?

עו"ד ונוטריון גולן גדליה

שלום רב, טרם בניית החומה המשותפת הסכמת וחתמת על התוכניות של השכן לשם קבלת היתר בניה לרבות בניית החומה שככל הנראה נבנתה גם על השטח שלך. לפיכך, עליך להתייעץ עם בעל מקצוע מטעמך על מנת להעריך שווי בניית החומה ובהתאם לנהל מו"מ עם השכן על מנת להסכים על גובה מחצית חלקך. בהצלחה, עו"ד ונוטריון גולן גדליה, מנהל הפורום טל': 03-5444460