הררי אושרה

האם אני צריכה לקבל אישור משכן שגר בדירת גן להגביה את החומה שיש בנינו יש לציין שאת החומה אני בניתי בשטח שלי ורק לאחר תקופה נבנה שם בנין מגורים מה הדין

מה הדין אם אני רוצה לבנות על החומה הקיימת גדר מתכת .יש לציין שהחומה בנויה על שטח פרטי והיא גובלת עם שכן שגר בדירת גן [הבניה נעשתה לאחר תקופה שכבר גרתי שם] השכנה מתנגדת

עו"ד ונוטריון גולן גדליה

שלום רב, עליך לבדוק את היתר הבניה וככל ובהיתר אין אפשרות לבנות בנוסף גדר מתכת אז עליך לפנות לאדריכל ולקבל הסכמת השכן. בהצלחה, עו"ד ונוטריון גולן גדליה, מנהל הפורום טל': 03-5444460