ישראל

שימוש במחסן למגורים של קרוב משפחה

אני רוצה לשכן את חמותי- קשישה סיעודית בצמוד לביתי. אני שוקל לבנות לה יחידת דיור באופן שהמטבח ,שירותים ואמבטיה,[וממילא כל הצנרת] יהיו בשטח דירתי, ומחסן שצמוד לביתי ישמש לה כחדר שינה וסלון. לצורך כך אפרוץ דלת בין המחסן [שהוא בבעלותי כמובן] לבין הדירה. שאלתי האם יש בזה שינוי ייעוד ממחסן למגורים או שכיון שבשטח המחסן לא יהיו מטבח/שרותים/אמבטיה, אפשר להמשיך להגדירו כמחסן. ועוד שאלה האם פיצול דירה לבן משפחה קרוב מהווה עבירה . תודה רבה

עו"ד ונוטריון גולן גדליה

שלום רב, עפ"י חוק עליך להתייעץ עם אדריכל ולפנות לעירייה לשם קבלת היתר. בהצלחה, עו"ד ונוטריון גולן גדליה, מנהל הפורום טל': 03-5444460