סיגל

חניית נכה בטאבו בבניין משותף

החנייה שלי ממוקמת מול חלון המטבח של השכנה מהבניין ממול לבניין שלי. בין הקיר של הבניין (של השכנה)לחנייה שלי יש הפרדה של 60 ס"מ בערך של חול (הקבלן לא ריצף) ואז שפת המדרכה והחנייה(החנייה שלי היא חניית נכה עפ"י היתר עירייה). השכנה שגרה בקומת הקרקע והחלון של המטבח שלה פונה לחנייה שלי ממררת לי את החיים בגלל שהיא רצתה את החנייה הזו אף על פי שהיא איננה נכה(כלומר בכל מקרה גם אם אני לא הייתי מקבלת את החניה הזו היא לא הייתה מקבלת אותה). היא טוענת שהחלק בין שפת המדרכה של החנייה לקיר הבניין החלק של החול הוא שלה. אני בדקתי בהנדסה בעירייה הוצאתי היתר בנייה , גרמושקה ומסמכים נוספים המעידים שהחול הוא שטח משותף ולא כפי שטוענת השכנה שזה שטח שלה. היא מספרת לכל השכנים שזה השטח שלה ואומרת להם הניח דברים על החול שלא אוכל להחנות, העירייה שמה לי עמוד נכה היא הוציאה אותו ועוד כל מיני סוגי התעללות. היא ראתה אותי השבוע ואמרה שהיא הולכת לבנות גדר, דבר שיכול להפריע לי להחנות את הרכב כמו שצריך. בבירור שרעתי אצל מנהלת פיקוח הבנייה נאמר לי שגדר פתורה מהיתר והיא יכולה לשים גדר, אך השטח הוא שטח של כלל השכנים איך מתמודדים את שכנה טורדנית??? מה אני עושה???

עו"ד ונוטריון גולן גדליה

שלום רב, ניתן להגיש כתב תביעה כנגד השכנה + בקשה למניעת הטרדה מאיימת (ככל והשכנה אכן ממררת לך את החיים). אשמח לעזור, עו"ד ונוטריון גולן גדליה, מנהל הפורום טל': 03-5444460