ברטה וולס

אי עמידה בחוזה שכירות שנחתם לפני כשנה מצד המשכיר. התעלמויות משיחות/הודעות/מכתבים/אימיילים/הבטחות שווא ומשיכת הזמן לסוף זמן החוזה

היני מעוניינת לתבוע את בעל הדירה שלי כיוון שלא עומד הוא בחוזה. אני "רצה" אחריו כבר המון זמן והוא כלל לא מתרגש מהעניין. אני מעוניינת לבטל את השיקים שלי אך לא רוצה שזה יתהפך נגדי כי בס'הכ אני דיירת טובה ומעולם לא הוויתי לו בעיה כל שהיא, בסך הכל בקשתי תמורה לכסף אבל זה לא מעניין אותו ברגע שהשיקים אצלו

עו"ד ונוטריון גולן גדליה

שלום רב, על מנת שניתן יהיה להתייחס לפנייתך, יש לבחון הסכם השכירות. אשמח לעזור, עו"ד ונוטריון גולן גדליה, מנהל הפורום טל': 03-5444460