אדיר

הקמת חומה משותפץ על ידי השכן תוך פלישה לשטח שלי.

השכן בצמוק לקרקע שלי בנה לפני שנתיים חומת נפרדהביננו, לאחר מדידה של מודד מוסמך מסתבר שהוא פלש כ עשר ס"מ לתוך הקרקע שלי, כיט עוא גם דורש שאשתתף בילות ההקמה של החומה ללא הוכחת עלות, הוא דורש כ עשרים אלף שח. האם אני רשאי לדרוש ממנו להרטס את החומה ולבנות אותה בתוואי המקורי כעשרה ס"מ לכיוון השטח שלו. בבך העל הוא חתך לי מהקרקע כ מטר וחצי מרובע??

עו"ד ונוטריון גולן גדליה

שלום רב, ככל וקיימת חוו"ד מודד בדבר הפלישה הרי יש לדרוש הריסת החומה ובנייתה מחדש בהשתתפות 2 הצדדים. אשמח לעזור, עו"ד ונוטריון גולן גדליה, מנהל הפורום טל': 03-5444460