משה

הפקעה לרכבת הקלה (נתע)

נתע שלחו לכל הבעלים בבניין מכתב שבו הם כותבים כי בכוונתם לתפוס שטח בחלקה, באופן שאמור להסדיר את המצב בפועל. השטח הוא בעצם מדרכה וחניה ציבורית, שככל הנראה כלול בחלקה. שאלתי הראשונה היא, האם יש סיכוי לקבל פיצוי כלל ? כיוון שיוכלו לטעון שהשטח הוא מדרכה... שנית, האם ניתן להגיש תביעה כלל, אם עברו יותר מ 60 יום מאז קיבלנו את ההודעה ? תודה לך.

עו"ד ונוטריון גולן גדליה

שלום רב, לצערי שאלתך לא ברורה. תודה, עו"ד ונוטריון גולן גדליה, מנהל הפורום טל': 03-9440550