שמעון סבח

גדר בין שכנים, מתי השכן צריך להשתתף בתשלום

חומה משותפת בין שני מגרשים שנבנתה, מתי השכן מחוייב על פי חוק להשתתף בעלות הגדר? כרגע השכן לא בונים הוטוען שהשטח למכירה ושיגיע קונה הוא ישתתף בעלות החומה. מי חייב להשתתף בעלות? בעל השטח או הקונה שיבוא בעתיד ויתחיל לבנות? עד כמה זמן מסיום החומה מחוייב בעל המגרש להשתתף בעלות בנית החומה?

עו"ד ונוטריון גולן גדליה

שלום רב, הבעלים של השטח הצמוד חייב להשתתף במחצית עלות הגדר ללא קשר למכירה. בהצלחה, עו"ד ונוטריון מגולן גדליה, מנהל הפורום טל': 03-5444460

שמעון סבח

תודה רבה על המענה, השאלה היותר מורכבת, מתי על השכן הצמוד לשלם את חלקו?