נורית

תביעה נגד מי שעומד לעזוב את הארץ לפני קבלת כתב התביעה

הגשתי לפני כמה ימים תביעה לתביעות קטנות בסך 14,000 ש"ח נגד אדם ששכר ממני חלקת קרקע לחקלאות, השאיר אותה מוזנחת והרוסה והייתי צריך לשקם אותה מחדש. נודע לי שהוא כנראה עוזב את הארץ בקרוב מאד ואני חושש שהתביעה תגיע אליו אחרי שהוא יעזוב את הארץ. הוריו והוא גרים באותו ישוב שבו אני גר. מה עלי לעשות?

עו"ד ונוטריון גולן גדליה

שלום רב, ניתן להגיש בקשה במעמד צד אחד לעיכוב יציאה מהארץ. בהצלחה, עו"ד ונוטריון גולן גדליה, מנהל הפורום טל': 03-9440550