מיטל

פיצוי על איחור בקבלת הדירה

שלום, רכשנו דירה מקבלן ותאריך הכניסה היה אמור להיות בין ה 30/6 עד ה 30/8 (שמוגדרים כחודשיים חסד) לבסוף, הקבלן הודיע כי הכניסה לבית תהיה ב 30/10 והודיע כי נקבל פיצוי כספי על האיחור כולל החודשיים חסד כמובן. לפיכך, יש לי 2 שאלות: 1. האם אני אמורה לקבל תשלום פיצוי עבור חודש יוני? אני יודעת שעבור יולי ואוגוסט כן.. 2. במידה ואקבל את הדירה באמצע אוקטובר לדוגמה, האם עליי לקבל תשלום מלא עבור חודש אוקטובר או על חלקו? תודה!

עו"ד ונוטריון גולן גדליה

שלום רב, הנך זכאית לקבל פיצוי בהתאם לחוק המכר דירות החל ממועד מסירת החזקה הקבוע בהסכם המכר ועד למועד המסירה בפועל לפי המועד החלק היחסי. אשמח לעזור, עו"ד ונוטריון גולן גדליה, מנהל הפורום טל': 03-9440550