עזרא ברזני

תוספת לקיר מפריד בדירת גן

שלום רב אני גר בדירת גן ביני ובין השכן יש קיר מפריד בגובה שני מטר ורוחב 20 סנטימטר אני מהצד שלי הגבהתי את הקיר בעוד חצי מטר עם פלטת גבס עד לגובה של הפרגולה כדי למנוע כניסת מי גשמים למרפסת האם לפי החוק אני חייב לצבוע גם מהצד של השכן מפני שהוא טוען שאני חייב השאלה מה אומר החוק

עו"ד ונוטריון גולן גדליה

שלום רב, עפ"י חוק, על מנת לבנות תוספת לחומה יש צורך בקבלת היתר ובהסכמת השכן. על מנת לשמור על יחסי שכנות טובים המלצתי לצבוע. בהצלחה, עו"ד ונוטריון גולן גדליה, מנהל הפורום טל': 03-9440550