יסניה

בניינו גדר מפרידה בין שני בניינים

שלום רב, ברצוני לברר מה עלי לעשות אם השכן החליט שהוא בונה גדר אשר מפרידה בין שני בניינים שכן יש מעבר בין שני הבניינים לרחוב הראשי שהוא מועיל לנו חלק מהדיירים מכיוון שאנו תלויים בתחבורה ציבורית בניגוד לאוטו השכן שלא משתמש במעבר הזה . בדבר מאוד מטריד אותי והוא פועל אך ורק לפי הרצונות שלו ! מנצל את התפקיד (ועד הבית ) לצרכים אישיים . תודה מראש

עו"ד ונוטריון גולן גדליה

שלום רב, לצערי השאלה לא ברורה. במידה ומדובר בשטח משותף לא ניתן לחסום ולעשות שימוש פרטי. אשמח לעזור, עו"ד ונוטריון גולן גדליה, מנהל הפורום טל': 03-9440550