רוז סוסאן

התחלתי בתהליך רכישת דירה מעמידר הסמוכה לבית המגורים שלי, לאחר שקניתי את השטח כדיירת מוגנת וביקשתי לרכוש את כל הזכויות על השטח בטאבו התברר כי יש יורשים

נתגלו יורשים לחלק מהשטח של הדירה אשר לטענתם היתה ברשותם מלפני קום המדינה. ניתן פסק דין הנותן להם חלק ברכוש. כרגע אני תקועה. שילמתי הון כסף לרכישת הדירה ואינני יכולה בשלב זה לממש את האחזקה ברכוש כי יש לי פתאום שותפים והבנתי שרוצים לתבוע אותי

עו"ד ונוטריון גולן גדליה

שלום רב, יש לבחון המסמכים ופסק הדין של היורשים ובהתאם ניתן יהיה ליתן יעוץ משפטי. אשמח לעזור, עו"ד ונוטריון גולן גדליה, מנהל הפורום טל': 03-5444460