נחמה

תוכנית איחוד וחלוקה של קרקע

חבר טוב רכש קרקע בצפון לפני מספר שנים. הוא קיבל בדואר מכתב שמבקש ממנו לאשר או לא לאשר חלוקה מחדש של הקרקע. יש לי שלוש שאלות האם בשלב זה יש מקום לערב עו"ד? האם מדובר במסמך סטנדרטי או שצריך לנהוג במשנה זהירות ? האם חתימה על אישור זה נותן להם פתח להקטין את השטח או להפחית משוויו? בתודה מראש

עו"ד ונוטריון גולן גדליה

שלום רב, יש לפנות לעו"ד המתמחה בתחום המקרקעין לפני ביצוע פעולה כלשהי. אשמח לעזור, עו"ד ונוטריון גולן גדליה, מנהל הפורום טל': 03-5444460