פולק ישעיהו

פרוק שותפות מקרקעין במושע כאשר חלק משותפים לא מעוניין

אנו רוצים לפרק שולפות במקרקעין במושע.יש חלק מתנגדים ולכן יש לעבור בית משפט ומינוי כונס נכסים.אם כונס נכסים הוא עוד של קבוצה שרוצה לפרק שותפות או שממנים כונס חיצוני או שיש שני כונסי נכסים.כיצד מתחלק או משולם שכר טרחה

עו"ד ונוטריון גולן גדליה

שלום רב, ככל וחלק מהבעלים לא מעוניין לפרק השותפות יש להגיש כתב תביעה לפירוק השותפות בעין או במכירה לצד ג'. ניתן לבקש מבית המשפט תקופה של 30 ימים (או יותר) על מנת לאפשר מכירת המקרקעין לבד וללא צורך במינוי כונס/י נכסים. לאחר חלוף המועד רצוי שימונו עו"ד שמייצגים את הצדדים ככונסי נכסים. שכ"ט של כונסי הנכסים נע בין 4% ל- 8% והכל תלוי בפעולות שביצעו הכונסים לשם מכירת הנכס. אשמח לעזור, עו"ד ונוטריון גולן גדליה, מנהל הפורום טל': 03-5444460