סימה טורנר

האם ניתן להגיש תביעה אזרחית לבד ללא עו״ד

פירוק שותפות. סכסוך שכנים. בניין בעל שלושה דיירים, מרתף , קרקע וקומה ראשונה. השכן בדירת המרתף רכש את הדירה לאחרונה ו ומשתלט על השטח. לנו כדירת קרקע מגיע את השטח הגדול ביותר בטאבו. אנו נמצאים בהליך משפטי אצל מפקח על מקרקעין אך אין בסמכותו לפסוק על חלוקת השטח. השטח שייך לאימי בת ב86 ואין לה כסף להגיש תביעה ועל כן רצוננו לעזור לה בכל.

עו"ד ונוטריון גולן גדליה

שלום רב, המלצתי להעיזר בעו"ד וככל וידכם לא משגת ניתן לפנות לסינגוריה הציבורית. בהצלחה, עו"ד ונוטריון גולן גדליה, מנהל הפורום טל': 03-5444460