עדן

ביטול שכירות מצד המשכיר לפני הכניסה לדירה

חתמנו אני ובן זוגי על הסכם עם בעל״ב, שאמר שלקראת סוף החודש נכנס (ואמר: ״לקראת סוף שבוע הבא, אולי אפילו שלישי״) ואז אמר לנו בראשון, אחרי שחתמנו על החוזה בחמישי- שלדייר הנוכחי יש עוד חודשיים וחצי, והוא פשוט הסכים לצאת לפני וכרגע זה לא מתאפשר לו. יש״נבוא לקחת את הצ׳קים ונבטל את החוזה״. רציתי לשאול מה אנחנו רשאים לבקש ממנו כפיצוי ומה אומר החוק על מצב כזה.

עו"ד ונוטריון גולן גדליה

שלום רב, צריך לבחון הוראות ההסכם שנחתם. אשמח לעזור, עו"ד ונוטריון גולן גדליה, מנהל הפורום טל': 03-5444460