מנהלי הפורום
נזק בנכס/חנות לאחר חדירת מי גשמים דרך הגג
מדובר במבנה קומת קרקע של 8 חנויות. על הגג מרזב מים ששייח ל- 4 חניות, נמצאה מעל החנות שלי. לאחר גשמים חזקים מי גשם חדרו מהתקרה לחנות שלי ונגרם לחנות שלי נזק קשה . הזמנתי שתי חברות -מומחים בתחום של איטום גגות ושתי חברות קבוע שנזק נגרם בגלל המרזב שהתרכב וכדי לפתור את הבעייה של חדירת מי גשמים למבנה חייבים להחליף מרזב מים ולעשות איטום גג ושיפועים לכיוון המזבח מחדש (נתנו גם הצעת מחיר). לאחר שפניתי לבעלים של החנויות, אחד הבעלים (שהוא בעל של 2 חנויות מתוך 4) מסרב להשתתף בתיקון של גג ובפגישה בשבוע שעבר, אמר שלא סומך על החברות שקיבלתי מהם חבת דעת והצעת מחיר עבור תיקון ואמר שהוא רוצה להזמין מומחה בעצמו.השבוע פעמים רבות התקשרתי אליו והשארתי הודעות, אבל הוא לא עונה לטלפון. בשיחה טלפונית עם קרובת המשפחה שלו שענת לי כאשר התקשרתי אליו, היא אמרה שהוא כרגע לא בבית, אז בקשתי ושיתקשר אליי כאשר יבוא הבית, אבל כמו שכתבתי: הוא לא מתקשר אליי ולא עונה לטלפון שלי. בחנות שלי הנזק מחריף מיום ליום... מה עליי לעשות במקרה שכזה שהוא "מתנער" ולא רוצה להשתתף בתיקון של הגג?(כמה שידוע לי - הגג של החנויות זה שרכוש משותף?!)