חיים

אבא שלי שוכר נכס תעשייתי - 100 מ"ר משנת 1973 ועד היום. וכיום נגמר החוזה והם מנסים להחתים אותי על חוזה דרקוני.... מהן הזכויות שלי בנכס?

שכירת נכס תעשייתי - 100 מ"ר משנת 1973 ועד היום. מהן הזכויות שלי בנכס?

עו"ד ונוטריון גולן גדליה

שלום רב, צריך לבחון החוזה שהסתיים ועל פיו לבחון הזכויות. במידה ואותו חוזה קיים משנת 1973 יש לבחון זכויות כדייר מוגן (גם בעסק) ובמידה והחוזה התחדש מידי מס' שנים אז יהיה קשה לקבל זכויות כלשהן. בהצלחה, עו"ד ונוטריון גולן גדליה, מנהל הפורום טל': 03-5444460