רמי

השתתפות בנזק סתימת ביוב משותף בבית דו קומתי עם 4 דיירים

לאחרונה צצה סתימה בביוב המשותף למבנה. במבנה ישנם 4 בתים אך שניים מהם שייכים לאותו דייר. האם חלוקת העלויות ל 3 או ל 4? ( בבית אחד מהשניים שבבעלותו הוא ביטל כל צורך במים ובביוב)

עו"ד ונוטריון גולן גדליה

שלום רב, החלוקה צריכה להיות לפי בעלי הבתים שעושים שימוש בביוב. בהצלחה, עו"ד ונוטריון גולן גדליה, מנהל הפורום טל': 03-5444460

רם ניהול

לדעתי התשובה לא נכונה. כל יחידה בבי תמשותף צריכה להשתתףבעלויות אחזקת הרכוש ובכלל זה תיקון צנרת ביוב. אין קשר לשימוש בביוב בפועל. בבתים רבים יש מחסנים/יחידות ללא שרותים/חנויות - שנחשבים כולם חלק מהרכוש המשותף ועלויות התחזוקה מוטלות עליהם לפי חלקם בשטח הרצפה.

רם ניהול

לדעתי התשובה לא נכונה. כל יחידה בבי תמשותף צריכה להשתתףבעלויות אחזקת הרכוש ובכלל זה תיקון צנרת ביוב. אין קשר לשימוש בביוב בפועל. בבתים רבים יש מחסנים/יחידות ללא שרותים/חנויות - שנחשבים כולם חלק מהרכוש המשותף ועלויות התחזוקה מוטלות עליהם לפי חלקם בשטח הרצפה.