דותן

הסבת ערבות ברכישת דירה מקבלן

במכירת דירה ע"י רוכש דירה מקבל (דירה שמצויה בבנייה), על פי נוהל העברת הזכויות, מבוקש סך של 5000 ש"ח עבור הסבת ערבויות לזכות הרוכש החדש. מי בדר"כ נושא בעלות הסבת הערבויות לשם הקונה? אשמח לדעת מהו הנוהג בעסקאות שכאלה.

עו"ד ונוטריון גולן גדליה

שלום רב, לצערי השאלה לא ברורה - ככל ומדובר בעסקת מקרקעין מומלץ בחום להיעזר בעו"ד מטעמך שייצג אותך ולהפנות אליו כל שאלה בנוגע לעסקה. בהצלחה, עו"ד ונוטריון גולן גדליה, מנהל הפורום טל': 03-5444460