ע

סעיפים מוזרים בחוזה רכישה מקבלן

הקבלן מתעקש להשאיר בחוזה סעיפים כגון שהמפרט שימספר לי בחתימת החוזה הוא רעיוני, ושיש לקבלן זכות לשנות את הממכר וצמודותיו (להשאיר / להוסיף / לשנות / להסיר) על פי שיקול דעתו ושאני מסכים לכך, אני מנסה לשכנע את עורכת הדין של הקבלן להסיר את הסעיפים אך היא מתעקשת (הקבלן מתכנן להגיש בקשה לשינוי ההיתר בנייה). האם זה לא בסתירה לחוק המכר (דירות) סעיפים (סעיפים 2, 3 או לחילופין 5) כי במפרט שימסר לי יש תוכניות של הממכר וצמודותיו? האם סעיף 7א לא הופך את הסעיפים הללו לבטלים? ואם לא בהכרח אז מה צריך להוסיף לחוזה על מנת שיהיו בטלים?

עו"ד ונוטריון גולן גדליה

שלום רב, לחוזה עם הקבלן צריך שיהיה נספח המהווה מפרט מדוייק. ממליץ לפנות לעו"ד שתחום התמחותו במקרקעין. אשמח לעזור, עו"ד ונוטריון גולן גדליה, מנהל הפורום טל': 03-9440550