אפי בר

סיום התקשרות עם מתווך דירות

חתמתי בלעדיות עם מתווך דירות ל-6 חדשים. עברו כבר 3 חדשים והמתווך הראה את הדירה ללקוח אחד בלבד.נראה לנו שהוא אינו מבצע כל מאמץ למכירת הדירה וכל פניותיו אלינו הם רק לצורך הורדה דרסטית של מחיר הדירה ללא כל סיבה. האם ניתן להשתחרר מהעסקה ולבצע את המכירה בדרך אחרת שלא באמצעות מתווך זה ?

עו"ד ונוטריון גולן גדליה

שלום רב, יש צורך לבדוק התנהלות המתווך, אילו פעולות תיווך ביצע ואופי הפרסומים ובהתאם לשלוח מכתב מתאים. אשמח לעזור, עו"ד ונוטריון גולן גדליה, מנהל הפורום טל': 03-5444460