שמחה

גדר הפרדה בין שכנים במושב.

השכן רוצה לדחות את התשלום בשנה וגם אז בתשלומים. השכן חרג לשטחי עם החנייה וגם את זה הקבלן שלי ביצע בלי שגביתי ממנו תשלום בשביל לכבד את השכנות. בבניית החומה הוא קבע את הגובה ואף ביקש הגבהה עבור הכביסה שלהם. עכשיו אמר תחכי עוד שנה ואז אתן לך תשלומים.

עו"ד ונוטריון גולן גדליה

שלום רב, על מנת לחסוך בהליכים משפטיים ובהוצאות מיותרות ניתן להסכים לקבל עכשיו התשלום באמצעות המחאות עתידיות. אשמח לעזור, עו"ד ונוטריון גולן גדליה, מנהל הפורום טל': 03-5444460