מנהלי הפורום
אלרגיה למפיץ ריח בבית משותף
קניתי בית מקבלן שכל הדיירים נכנסו באותו תקופה יחד. כמה שבועות אחרי אחליט האדם שנמצא בוועד להכניס מפיץ ריח לבניין. עקב בעיה רפואית אני מוגבלת והמפיץ ריח מזיק לי מעבר לזה שיש אלרגיה לדבר הזה והתופעות גורמות לחנק ואפילויכולות להגיע למוות . זה גורם לי לתמודד יום יום עם זריקות אסטרואידים ואני נמצא במצב שאיכות חיי יורד וחוסר תפקוד יןמי לטפל במשפחתי . יש לציין שהנציגה מהוועד אחליטה כי היא רצתה לעשות הצבעה דיסקרטית / אנונימית שלא נדע מי הצביע לעניין. אבל למצלמות הצבעה פומבית מה שמעלה את החשש שנציגת הוועד היא זואת שרוצה במפיצי הריח. למרות שבקשתי ושתפתי את דיירים שיש בהעיה רפואית ואלרגיה למפיץ הסכימו ואוחלט שבלובי לא יהיה שזאת הקומה שאני גרה ואפילו נאלצתי לפנות לשכן שכן כדי לבקש את קומת -1 כי הגז עוחה והגוף מגיב לזה , עדין אותה נציגה מהוועד מתעקשת ומחליטה לשים. ושמה ושוב נוצר נושא בעניין ואני לא נשאר הרבה ברירות ואני מורידה מהפחד למות . לאחר שהותקנו מצלמות ורצו את הסכמתי למצלמות ושלמתי שוב עלה הנושא ואחליטה לשים את המפיץ והגוף שלי הגיב לזה . הרשתי שרימו אותי ועושים ממני צחוק . היום יש את זה כמעט בכל מקום ואני לא נכנסת למקומות שיש את זה . לכניסה לבנין שזה הלובי מול הבית הפרטי שלי שאני נכנסת לבית הפרטי שלי זה נכנס גם ומזיק לי לא יכולה לתת לזה להמשיך . במשך שנה שלמה אני סובלת מהנושא הזה וכל פעם מחדש עושים לי עוגמת נפש ,חנק וטיפולים ובכלל לא מקבלים ולא רוצים להכיר את המוגבלות שלי לזה. יש לציין שכל הקומות זה נשאר להם. ובקשתי הייתה רק בלובי ומקומה -1 כי הגז עולה . מה עושים ?