דימטרי

מחסן דירה בבעלותי בבניין

שלום רב ישנו מחסן בבניין בבעלותי אחת הדירות בבניין השתמשה לי במחסן 5 שנים לאחר שטענה שמחסן זה שייך לה גם לאחר שהבאתי טאבו שמראה שהמחסן הנל שייך לי תבעתי אותה על סך סכום מסוים על השתמשות במחסן 5 שנים הדיירת יצאה השמה במשפט אך העונש שקבלה היה לשלם רק על 4 חודשים במשפט השופט אמר לי להביא שמאי שהקבע את סכום לתשלום וגם בקש שאוכיח לו שבקשתי מהדיירת לפנות את המחסן מיום קניית הדירה - שאלה : האם כדי להביא שמאי ולעשות ערעור למשפט ?(טביעה קטנה) - שאלה נוספת : האם יש אחוזי הצלחה בעניין זה , האם בעצם שווה את התהליך ?

עו"ד טל אור מארדכייב

שלום דימיטרי עקרונית יש לך קייס טוב לתביעה והדברים שאתה טוען ניתנים להוכחה אבל מדובר בתביעה מורכבת שיש לדעת איך לנהל אותה מוזמן ליצור איתי קשר בטלפון 0533350808 ואסביר לך על ניהול התיק