סיגל שאלה לגבי צו בית משותף

נכות כללית בגין הסרת אבצס מהעכוז

מלון הפך לבית מגורים.ואני מתעניינת לקנות שם דירה. הבניין (מלון לשעבר) לא רשום כבית משותף, יש חב' ניהול יש שומר בלובי. יש נסח טאבו , תשריט וחכירה ל3000 שנה. האם זה בעייתי עבורי כקונה? (אמרו לי שאולי בעתיד ירשם כבית משותף). מה המשמעויות עבורי? ומה עליי לבדוק בנסיבות אלה? תודה רבה

עו"ד טל אור מארדכייב

היי סיגל ראשית יש לבחון מדוע עד עכשיו לא נרשם כבית משותף והאם בכלל ניתן לרשום אותו כבית משותף איפה הנכס רשום כיום, במידה ייתכן ולא תוכלי לקבל משכנתא על סוג כזה של עסקה והייתי מציע לבדוק זאת מההתחלה.