מני מנו

הארכת הסכם שכירות בוואטאפ

ליקראת סיום חוזה השכירות בעל הדירה שלח בוואטאפ הודעה שאם נירצה לחדש את הוא מעלה את השכר דירה ב5 אחוז. כתבנו בחזרה שאנחנו מסכימים וקבענו מועד לחתימה על הארכת החוזה. כמה ימים אחרי ולפני שחתמנו על החוזה הוא הודיע שהוא טעה והשכר צריך לעלות ב10 אחוז. האם זה חוקי מצידו לעשות את זה למרות שהכל הוסכם ותועד בוואטאפ?

עו"ד טל אור מארדכייב

על פניו נראה שבהודעה הראשונה נכרת הסכם מחייב בינכם לבין בעל הדירה אשר מעלה את דמי השכירות בחמישה אחוזים עליכם לציין זאת בפניו ולומר לו שיקח אחריות על הטעות שלו שימו לב שאם הוא לא הגדיר במפורש שהוא יכול להעלות את סכום השכירות בתום תקופת השכירות ומימוש האופציה אזי הוא בכלל לא יכול להעלות את הסכום