ליגל מלכה

שלום, אנחנו שני בתים פרטיים אחד מול השני מציינת שלשני הבתים יש חניה פרטית בתוך הבית. צמוד לשער הבית

שלום, אנחנו שני בתים פרטיים אחד מול השני מציינת שלשני הבתים יש חניה פרטית בתוך הבית. צמוד לשער הבית שלי יש סימון איקס ללא שלט או מספר רכב כלשהו. השכן טוען שבגלל שהוא נכה יש איסור לחנות שם כיוון שזה מפריע לו לצאת מהחנייה הפרטית שלו ( יש לו שער לא חשמלי והשער שלו קטן יחסית ולדעתי לא מותאם לרכבו). התקשרתי עם העירייה וטוענים שהם ציירו שם את האיקס מה עלי לעשות?

עו"ד טל אור מארדכייב

ככל והעירייה טוענת שהם ציירו את האיקס אכן אסור לך לחנות שם