ליזי צ

סיום חוזה שכירות לפני תום החוזה

היי, לאחר שחידשנו את החוזה (לשנה השלישית) ולאחר שבעל הדירה העלה את השכירות.. גילינו לחרדתנו שבבניין הצמוד הולכים לעשות פינוי בינוי!!, ומלבד העובדה שאנחנו עם תינוק, גם אני וגם בעלי עובדים מהבית, בעלי הדירה לא מוכן להוריד בשכר הדירה (״לא באחריותי מה קורה בבניינים ליד״), הבעייה שבחוזה בסעיף סיום חוזה לפני הזמן מלבד זה שאנחנו צריכים למצוא מישהו שהוא יסכים עליו, אנחנו צריכים לשלם ״קנס״ של שכירות נוספת, השאלה אם יש החרגה בשל הרעת תנאים.. , והאם ניתן שלא פעל בתום לב, מכוון שידע שבבניינים ליד הולך להתבצע פינוי בינוי…

עו"ד טל אור מארדכייב

שלום זה לא מחייב שזה בהכרח הרעת תנאים כי זה לא בבניין שלך אלא בבניין אחר בנוסף אתם הסכמתם לתנאים בחוזה