חיה דוידוביץ

המשך שאלה בפרוק שתוף

עו'ד הדין של האחות שלא רוצה בפרוק שלחה תגובה שלא שלחתי בקשה כחוק ולכן אסור לקבל את הבקשה ללא אגרה,למרות שגם האפוטרופסית התיחסה לבקשתי כרלונטית וטענה שיש כבר 2 שמבקשות וגם עוד אחות כתבה לשופט שהיא תומכת בפרוק,עו'ד של האחות המסרבת לפרוק מאימת עלי בתביעה כספית על שכר טרחת עו'ד על כך שהייתה צריכה להגיב וטוענת לחוסר תום לב ושיבוש תהליכי משפט. האם יש ממש בדבריה? תודה חיה

עו"ד טל אור מארדכייב

היי חיה העניין בעיקרו כלל לא קשור לעניין של פרוק השיתוף אלא ללטיגציה אזרחית אני מאוד ממליץ לך לשכור עו"ד שייצג אותך במקרה הזה כדי שלא יושתו עלייך הוצאות מיותרות